Logo van Mockus.

Superior Sports Care: premium black.

VRAAGSTUK //

BORN sportvoeding groeit en wil nog meer groeien. In het verleden heeft dat gezorgd voor uiteenlopende stijlen en verschijningsvormen van producten. Sportvoeding is één poot, een nieuwe poot is huidverzorging. Om een groter marktaandeel te veroveren en merkvoorkeur op te bouwen bij de serieuze sporter (prof en amateur), is een sterker merk nodig en een meer consistente verpakkingslijn.

ONZE AANPAK //

BORN sportvoeding is niet meer, BORN Superior Sports Care is geboren. De kleur rood ondersteunen we met een stevige portie zwart, om de producten een meer premium uitstraling te geven. Ook styleren we de ‘swoosh’ tot een golf, die gebruikt kan worden om informatie beter te categoriseren. Het logo zelf moderniseren we en geven dynamiek mee door het aan te snijden. Smaak- of geurbepalende ingrediënten visualiseren we met meer stijlvolle productfoto’s.

packaging

RESULTAAT //

BORN krijgt een upgrade en laat meer kwaliteit zien dan ooit. Het biedt een goede basis voor uitbreiding van het assortiment en een steviger positie in de markt.

< vorige case volgende case >

Blijf ook hangen!

Mockus.
Bureau voor creatieve communicatie

Willemstraat 91A
6412 AP Heerlen
Limburg - Nederland

045 - 40 40 990
sos@mockus.nl