Logo van Mockus.

Antanas Mockus.

HIGH IMPACT //

Wat maakt communicatie sterk? Wanneer werkt het als een trein? Wat kan creativiteit toevoegen? Welke details maken het verschil? Met deze vragen zijn we dag in dag uit bezig. Vaak gebruiken we beproefde methodes, maar dan net even anders. En doordat we veel experimenteren en zeer diverse vraagstukken aanpakken, leren we voortdurend bij.

MOCKUS; SPECIALIST OF GENERALIST //

Mockus is een compact full service communicatiebureau dat creativiteit gebruikt om de impact van communicatie te maximaliseren. Dat betekent voor iedere opdrachtgever en iedere uiting weer iets anders. Geen uiting is gelijk.

Steeds opnieuw kruipen we in de huid van de lezer, de bezoeker, de klant, de burger. Wat beweegt deze vrouw, waar is die jongen gevoelig voor, hoe denkt zij daar? Tegelijkertijd analyseren we het karakter van onze opdrachtgever. Wat past bij jou? Wat maakt jou anders dan de rest? En waarom is dat zo relevant voor de rest van de wereld?

ONS VOORBEELD, ANTANAS MOCKUS //

Ons grote voorbeeld en onze naamgever is Antanas Mockus, de oud-burgemeester van Bogotá in Colombia. Antanas Mockus zette bijvoorbeeld mimespelers in om het verkeer te regelen. Heel effectief, want de mimespeler zette de macho-Colombiaan publiekelijk voor schut als hij zich misdroeg in het verkeer. De kracht van sociale druk deed zijn werk, maar wel op een sympathieke manier. Of Antanas ging zelf de straat op in superburger-kostuum om het goede voorbeeld te geven. Allebei beproefde methodes, maar wel anders. Over high impact gesproken.

Ja ik wil!

Wil jij nu ook echt impact maken met je communicatie? Bekijk ons werk en oordeel zelf of we bij je passen. Bel met 045 4040 990 of mail [email protected] als je persoonlijk wilt kennismaken en verder wilt praten over jouw vraagstuk

team.

Sem Wigman
Algemeen directeur / New Business, Concept & Strategie
Rick Merkelbach
Senior Developer
Christel Janssen
Bureaumanagement / HR & Finance
Jessie Weerts
Accountmanager / Communicatieadviseur
Hendrik Jan Soet
Vormgever en productie
Jorg Kuijl
Senior Art-director
Rick Bergmans
Developer & UX-Designer
Janou van Ratingen
Projectmanager & fotograaf
Nadja Cohnen
Senior Vormgever
Joef
Office dog
Annet Koerhuis
Netwerkpartner:Advies, Tekst & Strategie
Eliane Mans
Freelance:Advies, Tekst & Strategie
Marijke Ludwig
Freelance:Vormgever en illustrator
Wendy van Zanten
Freelance:Tekstschrijver

klanten.

Radar LIOF ZOwonen Microz Thuis Partners Advocaten Provincie Limburg Arcus College Universiteit Maastricht Leeuwenborgh Mosa. Melano Jewelry CineSud Greenet Gemeente Heerlen Gemeente Maastricht Gemeente Eijsden Margraten Vereniging Coin Born Superior Sportscare